Daiana și Alin și-au anunțat împăcarea, după ce pe internet se vehicula că cei doi sunt, din nou, împreună! Fosta concurentă a lăsat de înțeles că ar aștepta un copil!

Miercuri seară s-a aflat că cei doi îndrăgostiți, Daiana și Alin, ar fi împreună din nou. Anunțul a fost făcut de câteva fane ale emisiunii Puterea Dragostei, iar ulterior Daiana a confirmat și a repostat mesajul care făcea publică împăcarea. Se pare că, tânăra ar fi făcut două teste de sarcină, unul fiind negativ, iar celălalt pozitiv. Într-un live, făcut aseară pe Instagram, frumoasa brunetă și-a arătat burtica ”de gravidă”, fanilor. De altfel, fosta concurentă a emisiunii fenomen de la Kanal D a recunoscut public că s-a întors la fostul iubit, de care se spunea că este ”puțin…luat”. „

Da, ne-am împăcat. Să vedem ce se mai întâmplă. Eu o oră sunt așa, patru nu sunt bine…”, a spus Daiana pe live.

După ce mai mulți internauți au întrebat-o în comentarii dacă este sau nu însărcinată, Daiana a spus că da și chiar a arătat și burtica.


Ramonaaa, sunt însărcinată! Trezește-te! Da, sunt însărcinată! Hai că vă arăt! Se vede, nu?”, a spus Daiana în timp ce își arăta burtica de gravidă.

Imagini de la nunta lui Alin, iubitul Daianei

După ce s-a zvonit o perioadă că Alin este însurat cu o altă tânără, iată că au apărut și imaginile de la nuntă. La petrecere au fost invitați doar persoane de seamă și maneliști cunoscuți. Alin apare lângă o tânără brunetă, despre care se spune că este soția lui. El imbrăcat în mire, iar ea într-o rochie superbă de mireasă dansau cu foc pe melodiile lui Florin Salam.

Filmarea de la nunta, unde a cântat Florin Salam, a fost postată pe Youtube, în urmă cu doi ani. Se pare că nașul celor doi tineri, proaspăt căsătoriți, este chiar Tzanca Uraganu, un alt manelist foarte cunoscut. ”Vreau să audă lumea toată, că-l iubește mult pe Tzancă”, spune Salam.

Daiana și Alin s-ar fi împăcat în urma unei petreceri, la care a participat și familia fostei concurente de la Puterea Dragostei. Tânărul și-ar fi cerut scuze de la părinții Daianei, dar și de la aceasta, după ce au apărut zvonuri că este însurat. Bruneta a lăsat de înțeles că Alin i-ar fi explicat cum stă treaba și din acest motiv l-a iertat.