Fotbalistul Bănel Nicolită se pare că nu stă atât de prost pe plan sentimental pe cât ne-am fi așteptat. A divorțat recent, iar fanii lui credeau că este singur. În realitate, bărbatul are o nouă iubită, pe care a ținut-o ascunsă de ochii curioșilor.

Bănel Nicoliță a treut în ultima vreme printr-o multitudine de schimbări. A anunțat că mariajul său cu Cristina a luat sfârșit, după ani buni în care cei doi și-au fost alături și la bine și la greu. Vestea a luat pe toată lumea prin surpindere, în special datorită faptului că sportivul a lăsat mereu impresia că familia este cea mai importantă pentru el.

Fotbalistul și soția sa și-au unit destinele în anul 2013, însă se cunoșteau de mult mai mult timp. Cristina a povestit chiar momentul în care l-a văzut pentru prima oară. Se pare că cei doi se aflau în orașul Brăila, iar ea nu și-a dat seama că Bănel este celebrul fotbalist de la echipa FCSB.

„Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a declarat Cristina.


Bănel Nicoliță are o nouă iubită deja!

În realitate însă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Bănel și Cristina s-au despărțit în mare secret la începutul acestui ani, în luna februarie. Se pare că au hotărât să păstreze acest amănunt din viața lor un secret, cel puțin până acum.

Bănel Nicoliță a fost surpins recent în compania unei alte femei. El și iubita lui se aflau în vacanță la mare, însă nu s-au putut ascunde de paparazzi. Nu este clar dacă fotbalistul și-a înselat sau nu fosta soție, însă un lucru e clar: atunci când vine vorba de iubire, nu-i place să piardă timpul deloc!