Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa a scos multe răni nevindecate la iveală. Cei doi au format o familie foarte frumoasă timp de 22 de ani, însă acum sunt separați. În curând vor divorța în mod oficial, la tribunal, împărțind tot ce le-a rămas.

De când s-a aflat că s-au despărțit, presa a vuit de știri legate de Alin Oprea și Larisa. Tot mai multe detalii neștiute până acum au ieșit la inveală, oamenii vrând să afle de ce nu mai sunt împreună.

Mulți au dat vina pe infidelitate, alții pe Larisa, care își controla soțul. La un moment dat, problemele lui Alin cu alcoolul au fost și ele amintite. Solistul de la Talisman era deja cunoscut pentru faptul că ar bea fără măsură uneori, însă nimeni nu s-a gândit că problemele lui sunt atât de grave.

La aproape o lună de când s-au aflat aceste lucruri, cântărețul s-a hotărât să rupă în sfârșit tăcerea.


Alin Oprea

Alin Oprea a vorbit despre problemele lui cu consumul de alcool și despre schimbările pe care le-a făcut în viața sa

Confrom spuselor cântărețului, el nu a considerat niciodată că bea prea mult. “Problema” despre care s-a tot discutat în ultimii ani ar fi o simplă exagerare. Mai mult, cea vinovată de acest lucru ar fi chiar Larisa. Alin refuză să se numească un alcoolist, în ciuda faptului că soția îi tot spunea acest lucru.

Din câte spune chiar Alin Oprea, nu a făcut niciodată excese atunci când a venit vorba de băutură. Totuși, a ajuns să își creadă soția care îl tot acuza că are probleme.

“Da, beam ca un bărbat normal, de plăcere, să mă simt bine, însă soţia mea se ocupa să îmi inducă starea aceasta, că aş avea probleme cu alcoolul, astfel încât ajunsesem să cred că ea chiar avea dreptate.”, a povestit vedeta.