Alin Oprea și Larisa au format un cuplu deosebit de apreciat în showbizul românesc. Cei doi și-au fost alături în momentele bune, însă nu s-au dat în lături nici atunci când au avut probleme. Au reușit să treacă împreună prin toate, iar anii au trecut în neștire. După 22 de ani însă, mariajul lor a ajuns la final.

Când nimeni nu se aștepta la asta, Larisa a fost cea care a făcut anunțul. Și-a dorit ca publicul să știe că ea și Alin nu mai sunt împreună și vor divorța curând.  Din acel moment, au apărut tot feluri de bârfe legate de adevăratul motiv al despărțirii lor.

Cum lumea vorbește, au existat tot felul de teorii. De la problemele cu alcoolul ale lui Alin, până la faptul că a fost surpins alături de altă femeie, oamenii au tot discutat acest subiect.

În cele din urmă, Alin Oprea s-a hotărât să vorbească deschis despre acest subiect. A discutat atât despre fosta lui căsnicie, cât și despre schimbările din viața sa

 Când s-au despărțit, de fapt, Alin Oprea și Larisa. Nimeni nu se aștepta la asta


 

Fostul solist de la Talisman se consideră acum un bărbat foarte fericit. A renunțat din anul 2017 la alcool, iar de acolo schimbările au venit una după alta.

Anul 2017 a fost și momentul în care s-a produs, de fapt, rupture dintre el și Larisa. Ea a plecat în Marea Britanie, el a rămas aici să-și continue cariera. Cum erau împreună de atât de mulți ani, nu s-au gândit nici măcar o secundă că distanța îi va afecta în vreun fel.

Totuși, Alin a realizat în acel moment niște lucruri foarte importante. Singur, fără soție și copii, a avut timp să se concetreze mai mult pe propria sa persoană. Acest timp i-a folosit, iar ușor a realizat ce înseamnă, de fapt, să fii fericit.

“Schimbarea mea a început din clipa în care Larisa a plecat în Anglia cu fiica noastră la studii, adică de prin anul 2017. Am simţit cumva o eliberare şi, totodată, am considerat că este timpul să mă uit cumva şi spre mine, ceea ce nu mai făcusem în ultimii 20 de ani. Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic.”, a povestit Alin Oprea.