Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Oriunde apare, cântărețul face show, iar fanii lui ar da orice să aibă șansa să îl audă cântând live. Iată cât trebuie să plătești pentru a-l avea la nunta ta.

Deja știm că visul tuturor celor care ascultă manele este să-l aibă drept solist la nunta lor pe Florin Salam. Vocea lui și melodiile lui sunt apreciate de un public vast, însă puțini au ocazia să îl audă cântând aceste piese în realitate. Acum, s-a aflat motviul pentru care manelistul nu cântă mereu la evenimente și ce sume solicită.

Florin Salam își cunoaște valoarea, așadar știe că oricât ar cere pentru o cântare live, fanii lui vor accepta fără să stea pe gânduri. Cum este atât de apreciat în rândul iubitorilor de manele, nu e de mirare că cere sume atât de mari.

Conform unor surse apropiate, manelistul cere între 10.000 și 20.000 de euro pentru a lua parte la evenimente. Spectacolul pe care îl ține durează patru ore, ceea ce înseamnă că o singură oră cu Salam valoarează 5.000 de euro.

Totuși, chiar dacă ai banii necesari, acest lucru nu-ți va garanta că Florin Salam îți va cânta la nuntă. Cum manelistul își selectează cu grijă clientela și alege cântări doar prin relații, este aproape imposibil să-l cumperi pur și simplu.

Florin Salam

Sumele acestea par desprinse din filmele SF, nu-i așa? Ei bine, Florin Salam nu e singurul cu asemenea tarife

De fapt, cam acesta este prețul pentru care artiștii români cunoscuți susțin spectacole și concerte. Cu cât e mai cunoscut cântărețul, cu atât trebuie să plătești mai mult.

Așadar, e oare de mirare faptul că unul dintre “regii” manelelor cere atât? Florin Salam se învârte doar în cercuri de oameni bogați. Unii ar spune chiar că manelistul nu are tarife atât de mari. De multe ori, banii primiți de la învitați depășesc ușor miile de euro.