Katy Perry a născut pentru prima oară. Cântăreața a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar tatăl, Orlando Bloom, este mai mândru ca niciodată.

Vestea că artista Katy Perry și Orlando Bloom au devenit în sfârșit părinți vine la doar 5 luni după ce aceștia și-au anunțat sarcina. Fiica lor s-a născut joia aceasta, iar ei au botezat-o Daisy Dove.

Pentru a anunța importantul eveniment, cuplul a fost ajutat de UNICEF. Pe lângă faptul că au devenit părinți, Katy și Orlando au vrut să atragă atenția asupra faptului că nu toate nașterile se desfășoară în aceleasi condiții. Așadar, în calitate de ambasadori UNICEF, au fost fericiți să ridice un semnal de alarmă celor din jur cu această ocazie. Pentru a celebra venirea pe lume a micuței Daisy, au făcut un gest impresionant. Ei au pus la punct o pagină unde cei interesați pot dona bani acestei cauze.


„Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreaga lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.[…] Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme”, a fost mesajul postat de cei doi.

Daisy Dove este primul copil al lui Katy Perry și al doilea pentru Orlando. Actorul are un fiu din prima căsnicie cu Miranda Kerr, în vârstă de 9 ani.

Chiar înainte de a naște cu câteva zile, Katy a oferit un interviu.  Vedeta a discutat despre visul său de a deveni mamă. Ea consideră că deși și-a dorit mereu să aibă un copil, niciodată până acum nu a fost momentul potrivit. A depus multe eforturi pentru a ajunge unde este acum, așadar se simte norocoasă să treacă prin toată această experiență.