Viața amoroasă a lui Leo de la Strehaia este plină de evenimente neașteptate. Când are femeie, când nu mai are! El și Dana Criminala trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar acum sunt iarăși despărțiți.

Leo de la Strehaia se poate lăuda cu faptul că este din nou un bărbat singur. Iubita sa, Dana Criminala se pare că l-a părăsit, în ciuda faptului că nu cu mult relația lor părea că merge mai bine ca niciodată. Ultima oară când au apărut în fața fanilor, cei doi petreceau momente de vis împreună. Erau în vacanță, iar o eventuală separare părea imposibilă, mai ales că se comportau ca doi adolescenți îndrăgostiți unul de celălalt până peste cap.

Pe lângă faptul că l-a părăsit și l-a lăsat cu ochii în soare, Dana a știut să profite la maxim de bunătatea lui Leo. Cum este un bărbat foarte generos, el i-a oferit mereu bani, pe care iubita lui i-a pus deoparte. De-a lungul timpului sumele s-au strâns, iar acum bruntea și-a luat o casă foarte luxosă. Confrom declarațiilor lui Leo de la Strehaia, valoarea imobilului este de 100.000 de euro.


Dana Criminala s-a văzut cu casa cumpărată și a renunțat la Leo!

A rupt orice legătură cu el, iar acum refuză să mai păsteze legătura. Cu toate că au fost despărțiți în repetate rânduri, de data aceasta pare că decizia lor este definitivă.

„Ne-am despărțit! Iarăși! Acum e definitiv. M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…

Banii sunt de la mine, din ultimii ani, i-a strâns și și-a făcut casă. Acum stă cu toate animăluțele lor, din ce înțeleg. E clar, nu e loc de împăcare între mine și ea, sigur divorțăm acum, nu avem altă variantă. O să văd dacă mă pot împăca cu Anca, cine știe, poate ea o să vrea… Eu, totuși, trebuie să am o femeie pe lângă mine”, a povestit Leo.