Maria Zvinca este o tânără foarte ambițioasă și populară în mediul online. Tânăra este o vloggeriță foarte cunoscută de la noi, cu mulți fani pe canalul său de Youtube.

Maria Zvinca a devenit celebră în urmă cu doi ani, moment în care a postat primul său videoblog. De atunci, timpul a trecut, ea s-a maturizat, iar urmăritorii săi au avut ocazia să o vadă evoluând în tot acest timp. În prezent, tânăra a reușit să adune aproximativ 250.000 de abonați, care îi urmăresc cu entuziasm fiecare videoclip.

Deși are abia 25 de ani, Maria a acumulat o vastă experiență de viață până în acest moment. A trecut deja printr-un divorț, eventiment pe care a ales să îl împărtășească de asemenea cu publicul său.

Maria Zvinca a fost într-o relație timp de 9 ani de zile, care a culminat cu căsătoria

Motivul pentru care vloggerița Maria Zvinca a divorțat. A povestit totul


Legătura ei cu alesul său nu a fost să dureze. S-au despărțit la scurt timp după ce împărtășișeră cu întreaga lume cât de fericiți sunt.

Acum, la o diferență de un an după ce a anunțat că divorțează, Maria Zvinca s-a hotărât să povestească cum s-au întâmplat defapt lucrurile și ce a însemnat această experiență pentru ea. Din câte se pare, relația ei cu fostul său soț era una la distanță. Cei doi se vedeau rar, așadar nu au apucat niciodată să se cunoască în adevăratul sens al cuvântului.

Mai mult, se pare că tânăra a realizat mult prea târziu că urmează să se căsătorească cu un om de care nu mai este îndrăgostită. A confundat emoțiile căsătoriei cu ceea ce simțea de fapt, iar despărțirea a fost una inevitabilă.

Acum, Maria este foarte fericită. Are o nouă relație de mai bine de un an, iar lucurile merg de minune pentru ea și pentru iubitul său. Se simte fericită, împlinită, în special datorită faptului că are o relație sănătoasă, care îi permite să facă toate lucrurile pe care și le dorește.