Telenovela dintre Viorel și Vulpița continuă la Antena 1! De data aceasta, o nouă figură a apărut în peisaj. Este vorba despre Elena, cea care se declară îndrăgostită până peste cap de soțul Veronicăi.

Telespectatorii chiar nu știu la ce să se mai aștepte atunci când vine vorba de Viorel și Vulpița. Cei doi se ceartă, se iubesc, se împacă, toate astea ca apoi să o ia de la capăt. Au anunțat de atât de multe ori că divorțează, încât nu este clar dacă acum sunt sau nu împreună. Ajunși vedete datorită emisiunii “Acces Direct”, se pare că cei doi soți de la Blăgești nu vor să renunțe nici în ruptul capului la scandaluri.

După ce Vulpița a apărut în fața tuturor în ipostaze indecente, se pare că nici soțul nu se lasă mai prejos. Vrea cu orice preț să i-o plătească cu aceeași monedă soției sale, iar Elena îi vine în ajutor. Deși a declarat că vrea să le fie doar amică celor doi soți, se pare că intențiile ei sunt cu totul altele.

După ce și-a declarat sentimentele pentru Viorel, Elena a devenit inamica cea mai temută a Veronicăi. Femeia a mers atât de departe încât a afirmat că îl iubește pe bărbat. Toate acestea în timp ce soția lui fumega de gelozie.

„Îl iubesc așa…Și pe părinții lui îi iubesc”, a declarat Elena, foarte sigură pe ea.

Enervată la culme, Vulpița nu și-a dat seama ce mai spune

Cu toate că ea și Viorel au o familie de mai bine de 5 ani și un copil împreună, tânăra a spus o mare boacănă. Vrând să pară superioară inamicei sale, a declarat mândră că bărbatul a cerut-o în căsătorie. Fanii s-ai amuzat, însă au înțeles-o pe Veronica. La cât de nervoasă și orbită de gelozie era, nu e de mirare că nu și-a dat seama ce tâmpenii spune.