Dacă e un lucru pe care Cabral îl face mai bine decât oricine altcineva, acela este să-i facă pe oamenii din jurul său să zâmbească. Glumeț și mereu pus pe șotii, nu e de mirare că este unul dintre cele mai apreciate personalități din televiziunea românească.

Pe lângă cariera sa însă, Cabral este și un bărbat împlinit. Are o familie fericită și o soție minunată. Prezentatorul TV formează un cuplu cu Andreea Ibaka, iar împreună au o fetiță de 2 ani.

În cadrul unui interviu recent, vedeta a povestit cum a început totul între el și Andreea. De asemenea, Cabral “a dat din casă” și a discutat și despre socrii săi, cu care se înțelege minunat.

Cabral a cucerit-o foarte greu pe Andreea Ibaka

 Andreea Ibaka s-a lăsat greu! Cum a cucerit-o Cabral


Din câte se pare, Andreea Ibaka nu s-a lăsat ușor cucerită. Cabral a avut nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a obține o întâlnire cu ea. Apoi, lucurile au evoluat în direcția dorită de el. Fiind un bărbat atât de amuzant și chipeș, a obținut în final ce și-a dorit.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a povestit Cabral.

Familia lor a devenit completă în anul 2018, atunci când s-a născut primul lor copil. Namiko, căci acesta este numele micuței, a adus doar bucurie în viața părinților săi. Numele ei provine din cultura japoneză și are o semnificație aparte, însemnând “copilul valurilor”.

Din câte spun chiar părinții ei, Namiko reușește să facă pe oricine să se îndrăgostească de ea. Această calitate a moștenit-o probabil de la Cabral, care este mereu numai un zâmbet.