Bănel Nicoliță a decis să nu se mai ascundă. După ce a fost surpins pe litoral alături de o femeie misterioasă, fotbalistul s-a decis să clarifice situația. El și Cristina au divorțat, iar vina a fost, din câte se pare, a lui.

Bănel și Cristina au fost căsătoriți timp de 7 ani. Păreau că au familia perfectă, însă realitatea era diferită față de părerea generală a publicului. Chiar dacă este un familist convins, fotbalistul a pus de multe ori cariera pe primul plan. Acesta a fost și motivul pentru care el și soția lui au divorțat.

Fotbalistul a povestit recent cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile. Separarea a avut loc în luna februarie a acestui an, însă totul a fost foarte discret. Astfel, nu au existat scandaluri sau probleme în presă.

Bănel Nicoliță a ales echipa de fotbal de la Făurei în favoarea familiei sale

 Bănel Nicoliță este sincer! Divorțul a fost din vina lui


Cristina îl anunțase că dacă face acest pas și pleacă va urma un divorț, însă el nu a ascultat-o. Acum, el își asumă toată reponsabilitatea pentru cele întâmplate.

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului”, a declarat Bănel Nicoliță.

Chiar dacă au divorțat, Bănel și Cristina încă reușesc să fie prieteni. Cei doi foști soți sunt uniți de fetele lor, care au nevoie de atenția ambilor părinți. Faptul că nu mai este lângă ele zi de zi nu-l oprește pe fotbalist să fie un tată bun. Fosta soție nu-i poartă pică, așa că lucrurile decurg normal în familia lor.

Mai mult, Bănel Nicoliță vrea ca toată lumea să știe că nu a renunțat la familie pentru a fi împreună cu altă femeie. Relația pe care o are în prezent nu are nici o legătură cu fosta căsnicie.