După scandalul de acum patru luni, viața lui Ciprian Marica începe să revină la normal. Lumea nu a uitat încă de imaginile din hotelul din Cluj, însă totul trebuie să meargă înainte.

Cu toate că a avut-o drept amantă pe Oana Muntean, iubita lui Ciprian nu a vrut să renunțe la el. Cei doi amanți au fost prinși împreună în luna august a anului trecut, însă abia în primăvara aceasta imaginile cu ei au fost date publicului. Ioana l-a iertat pe fotbalist încă de atunci, iar în momentul în care internetul a explodat, i-a fost alături.

Ciprian Marica a realizat în această perioadă cât de mult a greșit. Se uită cu regret spre trecut, însă este conștient de faptul că acum nimic nu mai poate fi șters cu buretele. Partea cea mai bună este că bărbatul nu a fost singur în această perioadă, având o iubită minunată lângă el.

Fotbalistul vorbește cu multă dragoste și respect de Ioana. Este mândru că are alături o femeie frumoasă și înzestrată cu atât de multe calități.


”Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri.”, a declarant Ciprian.

Se însoară Ciprian Marică cu Ioana?

Ciprian Marica se însoară? Ioana l-a iertat pentru excapada cu Oana Muntean

Atunci când vine vorba de subiectul căsătoriei, Ciprian Marica preferă să se abțină. Cu toate că el și Ioana se înțeleg de minune, nu consideră că oficializarea relației ar schimba ceva între ei.

Se pare că, de fapt, nici nu s-a pus problema unei nunți până acum. Atât el cât și Ioana sunt foarte fericiți cu relația lor, așa că nu au de gând să schimbe ceva prea curând.

“La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a mai adăugat acesta.