Nu există nici o dimineață fără Neti Sandu și horocopul de la PRO TV. Prezentatoarea face zilele mai bune românilor de mai bine de 25 de ani, însă nu este cunoscută doar pentru cariera ei. Părul și coafura pe care și-au ales-o o fac să fie recunocută oriunde ar merge.

Neti Sandu a avut aceeași coafură de când o știm. Este vorba de un bob scurt, completat perfect cu un breton drept care îi scote în evidență trăsăturile feței. Culoarea a fost mereu aceeași, un brunet închis, iar prezentatoarea se pare că nu plănuiește prea curând să facă vreo schimbare.

Cum arată la fel de mai bine de 25 de ani, oamenii au vrut mereu să-i afle secretele coafurii lui Neti. Așadar, ea a oferit recent un interviu în care a abordat acest subiect pentru fanii săi.

Bineînțeles, vedeta a încercat de-a lungul anilor să-și facă și alte frizuri. De fiecare dată însă, rezultatul nu a fost cel așteptat. Ajunsese în punctul în care oamenii nu o recunoșteau, așa că acum preferă să se tundă la fel de fiecare dată.

De ce nu și-a schimbat niciodată Neti Sandu coafura? Arată la fel de 25 de ani

Neti Sandu povestește că nu a exclus niciodată posibilitatea de a-și schimba coafura. De cele mai multe ori însă, rezultatul nu a fost cel dorit.

Atunci când cineva se oferea să îi schimbe look-ul, ea a avut o singură condiție: ca tunsoarea să o avantajeze mai mult decât ceea ce are acum.

„Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus foarte bine ‘schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord.”, a povestit Neti.

Pentru a-l aranja, Neti are o metodă proprie atunci când vine vorba de părul său. Știe că vrea ca totul să fie drept și plin de strălucire, așa că e mereu atentă să folosească produsele potrivite pentru a obține acest efect.