Viața nu a fost însă mereu bună cu Ilinca Vandici, în special pe plan sentimental. Până să-și găsească liniștea în brațele bărbatului care avea să-i devină soț, a fost nevoită să pătimească multe. Acum este liniștită și are o familie frumoasă, de care povestește cu mult drag.

Cum se pare că a găsit secretul unei relații frumoase și fericite, Ilinca și-a permis să dea câteva sfaturi femeilor de preturindeni. Ea este de părere că doi soți trebuie să se respecte și să fie dispuși să facă sacrificii. De-a lungul anilor, viața a pus-o în multe situații dificile pe frumoasa prezentatoare de la Kanal D. A reușit însă de fiecare dată să treacă cu brio peste orice situație neplăcută, iar acum se bucură de multă liniște.

De când a devenit mămică, întreaga ei existență se învârte în jurul fiicei sale. Atât ea cât și soțul său sunt pur si simplu fascinați de micuță, care le face negreșit viața mult mai frumoasă.

“Viața, într-adevăr, m-a purtat prin tot felul de emoții, trăiri și stări, dar acum suntem o familie, avem un copil extraordinar pe care îl iubim amândoi extrem de mult și,  cu siguranță, vor fi lucruri peste care vom putea trece, dacă va fi cazul, la un moment dat”, a mai povestit bruneta.


Întrebată dacă vrea să devină din nou mămică, Ilinca a avit un răspuns foarte clar. Pentru moment, se pare că ea și soțul său nu își doresc un al doilea copil.

Ilinca Vandici vorbește despre familia sa. Va deveni mamă din nou?

Ilinca Vandici este o femeie geloasă

Chiar dacă este o femeie extrem de atrăgătoare, Ilinca recunoaște că este geloasă. Îl iubește și îl admiră atât de mult pe soțul său, încâr ar face orice să îl păstreze lângă ea. Geloziile ei sunt de cele mai multe ori nevinovate, iar cei doi soți se amuză împreună pe seama lor.

”Eu sunt geloasă și mă și manifest. Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit și e normal să fiu geloasă.”, a declarant Ilinca.