Margherita Clejanilor a ajuns să aibă, din nou, probleme cu legea, în urma unui scandal în care ar fi bătut și amenințat două femei. Prima reacție a cântăreței, după incident:

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a ales cu un dosar pentru lovire și alte violențe după ce ar fi bătut și amenințat două angajate ale unei firme imobiliare.

Potrivit poliției, ”la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacției – Margherita) și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului.


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Margherita de la Clejani – care deține o croitorie în apropierea firmei de imobiliare – ar vizita destul de des sediul firmei de imobiliare, pentru a discuta cu cel care i-a facilitat, la un moment dat, cumpărarea unui apartament.

Declarațiile făcute la Acces Direct, câteva ore mai târziu după incident

Reporterii Acces Direct au mers la magazinul Margheritei și au găsit-o pe cântăreață în interior, în timp ce aranja hainele pe umerașe și proba unele ținute, admirându-se în oglindă. La un moment dat, fiica Clejanilor a ieșit și le-a dat câteva declarații reporterilor.

Vedeta le-a întins o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliție Române”. Totodată, ea le-a spus să plece, susținând că, pentru a putea vorbi cineva cu ea, trebuie să fie mai întâi îmbrăcat frumos.

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română”, a spus Margherita.

„Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa”

Totodată, Margherita le-a spus reporterilor să întrebe Poliția, nu pe ea și a făcut alte câteva remărci cu privire la vestimentația celor prezenți, spunând că sunt îmbrăcați urât.

(Nu rata: Ce meserie are la bază Margherita de la Clejani. A terminat facultatea, dar n-a profesat niciodată în domeniu)

„Întrebați Poliția, nu pe mine. Pantofii tăi nu-mi plac, sunt nașpa. Aici vin televiziuni din America și de la Hollywood. Fiți liniștiți, că Margherita e aici pe Calea Victoriei și nu va ajunge nicăieri. Iubesc Poliția Română”, a mai spus artista.

Accident sub influența unor substanțe interzise

În urmă cu câteva luni, Margherita se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque și, într-un moment de neatenție, a ”reușit” să lovească o altă mașină. Autoturismul lovit staționa regulamentar, pe partea dreaptă a șoselei.

Accidentul nu a fost unul foarte grav, dar polițiștii sosiți la fața locului au sesizat, suprinși, că Margherita de la Clejani avea un comportament care le-a dat de gândit. Vedeta a fost condusă la INML, iar, în urma testului efectuat, a reieșit că ar fi consumat substanțe interzise.