Fosta soție a prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu este o apariție extrem de sexy. Mihaela Coșerariu își arată formele în ținute foarte provocatoare, spre bucuria celor care o urmăresc online.

Mădălin Ionescu este căsătorit în prezent cu jurnalista Cristina Șișcanu, împreună cu care are o fetiiță, Petra. Însă, prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Mihaela Coșerariu, în vârstă de 44 de ani, și Mădălin Ionescu, în vârstă de 49 de ani, au fost căsătoriți timp de 14 ani.

În luna martie a anului 2011, Mădălin Ionescu şi Mihaela Coșerariu au decis să pună capăt mariajului. Divorţul a fost unul tumultuos, aceştia ducând o luptă aprigă pentru custodia copiilor.


După separarea de Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu a devenit PR-ul unui club, totodată reprezentând și alte mici magazine cu articole vestimentare, relatează revista Avantaje.

Mihaela Coșerariu este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are numeroși admiratori pe care îi încântă cu aparițiile sale provocatoare.

 

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu se afișțează în fața prietenilor virtuali în costum de baie, fuste scurte și cu decolteuri amețitoare.

Fiecare ipostază în care Mihaela Coșerariu se fotografiată este foarte bine apreciată de cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.