Andra are o mulțime de fani de toate vârstele. Aceasta este una dintre cele mai iubite artiste și cântă de la o vârstă fragedă, astfel că este de mult timp pe scenă. Cu toate acestea, puține persoane știu cum arăta înainte să devină cunocută și adorată în întreaga țară.

Andra, în vârstă de 34 de ani, a început să cânte de mică, iar primul album l-a lansat pe când avea 14 ani, în anul 2001. De atunci, piesele sale au luat cu asalt topurile de specialitate și au devenit rapid hituri fredonate de toată lumea. Iată însă cum arăta frumoasa artistă până să o știe toată România!

Andra a dezvăluit acum ceva timp că a debutat pe când avea șapte ani, în cadrul emisiunii pentru copii Tip Top Minitop. Prima piesă pe care a cântat-o a fost I Will Always Love You, ce îi aparține lui Whitney Houston.

Cum arăta Andra înainte să cunoască celebritatea
Cântăreața a mărturisit în cadrul unui interviu că a crescut înconjurată de artiști, astfel că și-a dorit să le calce pe urme. A trecut de mică prin toate genurile muzicale și, datorită vocii uluitoare, se poate adapta pe orice stil.


„Amintirile mele sunt toate legate de muzică. Pentru că eu am crescut cu oameni care făceau asta. Cântau toată ziua şi eu mi-am dorit să fac ce făceau şi ei. Faptul că am început de mică…

Am început să cânt toate genurile muzicale, cântam muzică populară, muzică de petrecere, muzică românească…”, spunea Andra.

Artista le este recunoscătoare tatălui, și fratelui său, interpret de muzică populară, deoarece i-au oferit o bază muzicală foarte bună. Cu toate că tatăl și fratele ei nu au studii de specialitate, au fost autodidacți și au știut ce să îi recomande. Andra și-a câștigat primii bani tocmai din pasiunea ei, muzica.

„Cântând fiecare gen muzical, profesorii mei erau tata şi cu fratele meu care îmi spunea: «La muzică populară trebuie să ai un timbru aparte, vibratul aparte, să… La muzică uşoară să nu cânţi vibratul ăla de la muzică populară».

Ei, deşi nu au făcut şcoală, au ştiu ce să îmi ceară. După primele concerte duceam bani de acasă. Cântam într-o perioadă foarte mult”, declara Andra.