Iulia Vântur în pericol. Familia lui Salman Khan a fugit din Mumbai. Cine e femeie care îi pune pe toți la risc

Iulia Vântur trece prin momente grele în India. O actriță cunoscută la Bollywood îi pune familia lui Salman Khan în pericol. Câteva rude deja au fugit din Mumbai de frică.

Mai mulți membri ai familiei lui Salman Khan au părăsit Mumbaiul din cauza unui scandal care implică droguri. De la ce a pornit totul.

Actrița Rhea Chakraborty a adus pericolul în familia lui Salman Khan, la care locuiește și Iulia Vântur

În urmă cu aproape o lună, Rhea Chakraborty a fost arestată într-un scandal legat de consum de droguri, după ce actorul Sushant Singht Rajput, prietenul ei, s-a sinucis. Sushant Singh Rajpout a fost găsit mort la vârsta de 34 de ani în apartamentul lui din Mumbai în luna iunie. Rhea Chakraborty, în vârstă de 28 de ani, a fost arestată în luna septembrie, căci s-a aflat că procura droguri pentru prietenul ei. Mai mult, ea a oferit autorităților o listă de nume ale unor distribuitori de droguri și a celebrităților de la Bollywood care foloseau substanțe interzise.


Actrița este foarte apropiată de Salman Khan, iar această prietenie îi pune acum în pericol familia actorului. Deja au fost luați în vizor, mai ales pentru că au fost făcute publice fotografii în care în care Rhea Chakraborty apare cu Arpita Khan, sora faimosului actor.