Florin Pastramă este suspect de COVID-19, după ce mama lui ar fi fost depistată pozitiv cu virusul provenit din China.

Momente dificile în familia lui Brigitte Pastramă! Florin Pastramă este suspect de coronavirus, după ce mama lui ar fi fost infectată cu virusul provenit din China.

Se pare că familia lui Brigitte Pastramă se confruntă cu anumite probleme medicale, după ce în urmă cu doar câteva zile soacra acesteia ar fi fost depistată pozitiv cu virusul provenit din China. De asemenea, se pare că la scurt timp și soțul cunoscutei vedete, Florin Pastramă, ar fi început să aibă mai multe simptome specifice acestui virus. Bărbatul a avut febră și a decis să cheme salvarea, iar mai apoi a fost transportat la spital. O persoană din anturajul soților Pastramă a dat prima declarație despre situația actuală din famila celor doi îndrăgostiți.

”Mama lui Florin a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar, la câteva zile distanță, Florin a avut unele simptome. Ar fi avut febră și a decis să cheme salvarea și a fost dus la spital. Din câte știm, nu a fost internat, i-au dat drumul acasă. Nu discută pe acest subiect, este discreție totală când vine vorba de COVID-19”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.