În ultima perioadă, Anca Serea a trecut de foarte multe ori pragul spitalelor. De această dată, soția lui Adi Sînă a fost supusă la două proceduri delicate, despre care le-a povestit și fanilor săi.

Anca Serea are probleme de sănătate de care se pare că nu scapă prea ușor! După ce în urmă cu puțin timp ajunsese la spital din cauza unei anemii cu care se confruntă de câțiva ani, acum, vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor. Aceasta a povestit în social media că a fost supusă la două proceduri complicate, endoscopie și colonoscopie, dar faptul că a fost anesteziată complet a făcut-o să nu simtă nimic și să treacă cu bine peste teama pe care o avea.

„Tocmai am ieșit de la procedura de colonoscopie și endoscopie de care mi-a fost foarte frică. Mă simt bine, rezultatele sunt foarte bune, am trăit ultimele zile cu un stres imens. Mesajul meu pentru voi este să nu vă temeți de ele pentru că se fac sub anestezie totală și nu simțiți nimic” a spus Anca Serea, pe Instagramul său.

Așa cum vă spuneam, Anca Serea nu se află pentru prima dată pe mâna medicilor. Săptămâna trecută, ea a ajuns la spital din cauza unei anemii care nu-i dă pace deloc.


„Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța” a spus Adi Sînă, la momentul respectiv.