Săptămâna trecută, Virgil Ianțu a anunțat public că a fost infectat cu noul coronavirus. Deși a specificat că are o formă ușoară a bolii și se simte bine, gurile rele nu au întârziat să își dea cu părerea despre starea de sănătate a prezentatorului. Astfel, un internaut l-a întrebat într-un comentariu pe o rețea de socializare ce sumă de bani a primit pentru a se declara pacient COVID-19. Răspunsul lui Virgil ianțu a fost pe măsura așteptărilor.

Virgil ianțu a fost provocat să răspundă unei întrebări ușor incommode pe contul său personal de socializare.însă, fără prea multe menajamente, prezentatorul a fost cât se poate de „direct”.

„Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit prezentatorul, iar răspunsul lui Virgil Ianțu a fost unul pe măsură: „Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”.

În ultimele luni, în România s-a vehiculat că majoritatea persoanelor publice care s-au contaminat cu SARS-CoV-2 au primit o sumă mare de bani pentru a spune că sunt infectate de COVID-19. Zvonurile acestea i-au indus în eroare pe români, care nu știu ce să mai creadă despre acest subiect.


Prezentatorul TV a dezvăluit că a fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă și că are o formă ușoară a bolii.

„A fost o experiență care m-a facut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând mască și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a spus Virgil Ianțu.

Telespectatorii TVR – fani ai lui Virgil Ianțu și ai emisiunii „Câştigă România!”- se pot bucura în continuare de emisiunea mult îndrăgită. Programul a fost înregistrat integral și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programării.