„Ce se întâmplă cu Oana Lis?”. Aceasta este întrebarea care stăruie pe buzele admiratorilor, după ce vedeta a postat un mesaj controversat pe Internet, prin care a dat de înțeles că trece prin clipe foarte grele. Iată despre ce este vorba!

  • Oana Lis, cu ochii în lacrimi pe Internet!
  • Vedeta trece prin clipe grele!
  • Mesajul prin care și-a îngrijorat fanii!

Oana Lis este una dintre cele mai iubite vedete din România. Soția fostului edil este apreciată de public atât pentru firea ei transparentă, pentru că nu se ascunde niciodată după deget, cât și pentru optimismul ei nemărginit care o ajută să treacă peste toate etapele sau situațiile dificile întâmpinate în viață.

Soția lui Viorel Lis trece prin clipe grele?

Se pare însă că mai există momente peste care până și ei îi este greu să treacă. În urmă cu câteva ore, Oana Lis și-a îngrijorat toți fanii din mediul virtual cu cea mai recentă apariție de pe rețelele de socializare.

Oana Lis, cu ochii înlăcrimați pe rețelele de socializere

Partenera de viață a fostului edil a postat un mesaj pe contul ei de Instagram prin care a dat de înțeles că au existat multe dăți în care a spus că totul este bine pentru ea, chiar dacă în sufletul se ascundea suferința și avea ochii plini de lacrimi.


„De câte ori ai spus „SUNT BINE” în timp ce în ochi aveai lacrimi?”, este mesajul distribuit de Oana Lis la InstaStory.

Momentan, Oana Lis nu a dat nicio explicație în legătură cu mesajul distribuit, însă este de menționat faptul că acesta a fost postat la scurtă vreme după ce partenerul ei s-a confruntat cu probleme de sănătate mai severe. Vedeta a povestit în urmă cu câteva zile că Viorel Lis a avut de-a lungul timpului mai multe atacuri cerebrale.

„A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam

de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis în urmă cu ceva timp, la o emisiune tv.