Alexandra Bodi, noua regină a TikTok-ului, a fost acuzată că și-a falsificat un act medical, după ce a fost la o clinică din Sighișoara. Ulterior, după ce s-a aflat înșelăciunea, femeia a fost chemată în instanță.

Totul s-a întâmplat în martie 2016, atunci când Alexandra a completat un formular pe proprie răspundere pentru decontarea unor analize, ea suferind de o boală cronică. Femeia ar fi bifat o rubrică unde scria că nu a fost internată în spital în perioada de la eliberarea recomandării medicale și până la cea a efecturii analizelor, potrivit Wowbiz.

Din cauza acestei omisiuni, clinica nu a putut să-și deconteze de la stat contravaloarea serviciilor medicale. În total, Alexandra Bodi a plătit despăgubiri de aproape 190 lei, după ce a fost dată în judecată.

Alexandra și Ionuț au devenit regii Tik-Tok-ului
Alexandra și Ionuț Bodi se bucură de un succes incredibil pe Tik-Tok! Se pare că cei doi au descoperit aplicația în timp ce dădeau scroll pe Facebook. Iar până la faimă… n-a fost decât un pas!


”Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans.

Nu am făcut niciun ban din TikTok. Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioada, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a spus Ionuț la Acces Direct.