Ștefania a povestit, în show-ul matrimonial unde este acum concurentă, despre bătaia cruntă încasată de la fostul ei iubit.

Au apărut imagini cu Ștefania bătută de Adelin, fostul ei iubit, iar aceasta a vorbit și despre agresiunea la care a fost supusă. În emisiune, Ștefania a povestit că a fost bătută crunt, că părul i-a fost tăiat, că din punct de vedere fizic nici acum nu este refăcută. Nu a dat însă amănunte despre adevărata ei suferință.

WOWbiz.ro a aflat cât de rău a fost de fapt bătută Ștefania. Totul s-a întâmplat în decembrie anul trecut, iar timp de aproape o lună bruneta nici nu a ieșit din casă. Doar prietenii apropiați au știut atunci cu adevărat ce s-a întâmplat cu Ștefania, însă și aceștia au ținut secret la rugămintea acesteia.


Situația a fost îngrozitoare, mult mai gravă decât a vrut Ștefania să povestească acum în emisiune.

”Nu mai avea păr și de aceea a tot umblat cu perucă. I-a fisurat un timpan și a ars-o cu țigara pe tot corpul. Avea ochii roșii, nu știu, de la niște vase de sânge sparte. Praf era”, ne-au povestit apropiați ai celor doi foști iubiți.

Pentru că, după ce au plecat de la Puterea dragostei, Ștefania și Adelin au păstrat legătura cu foștii lor colegi din emisiune. Formau un cuplu frumos, păreau că se iubesc și nimeni nu a crezut că relația lor se va încheia așa.

Ștefania și-a retras plângerea la poliție făcută împotriva lui Adelin

De altfel, după ce au aflat de bătaia suferită de Ștefania, mulți s-au întrebat de ce aceasta nu a făcut și plângere la poliție împotriva acestuia sau de ce nu a vrut să facă publică bătaia. ”Nu știu, nu am înțeles de ce a ținut secret. Poate îi era în continuare frică de el, sau poate că încă îl mai iubea”, au spus apropiații acesteia.

Ștefania s-a mulțumit atunci să spună doar că a trecut printr-o perioadă dificilă, nu a spus adevărul nici despre motivul pentru care e tunsă scurt și nici de ce poartă peruci. Dar, la aproape două luni de la bătaie a decis să facă o schimbare și a ajuns în clinica unui medic estetician. Nu știm dacă atunci a acoperit și alte urme lăsate de agresor, dar și-a pus silicoane. A lăsat din nou atunci să se înțeleagă faptul că a trecut printr-o perioadă grea.

”Îmi doream de mult să fac această intervenție de augmentare mamară , dar acum mai mult ca niciodată. Am trecut printr-o perioadă dificilă din viața mea și cred că m-ar ajuta foarte mult să îmi ridic moralul și încrederea in mine”, ne-a spus Ștefania despre operația sa.

Acum, în emisiunea unde s-a aflat despre bătaie și au fost prezentate poze, Ștefania a povestit despre Adelin doar atât: ”Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind”, a povestit Ștefania.