Prima apariție a Vulpiței pe rețelele sociale, după ce a anunțat că e însărcinată, i-a impresionat pe fanii săi.

Vulpița și Viorel au fost mai reținuți pe rețelele sociale, după ce au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Astfel că, postările celor doi au fost mai așteptate ca oricând.

Fanii celor doi s-au bucurat să o revadă pe Veronica Stegaru într-un filmuleț publicat pe platforma de TikTok. Ea a primit multe aprecieri, semn care arată că susținătorilor le-a fost dor de ea.

În imagine se poate observa cum Vulpița defilează ca pe podium pentru fani. Îmbrăcată într-o rochie de culoare închisă, vedeta a făcut câțiva pași în casă. Burtica de graviduță nu se poate observa încă, deoarece sarcina este încă la început. La prima vedere, se pare că viața la țară o face fericită pe Veronica.


Vulpița va fi din nou mămică

Vulpița este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mămică anul viitor, în luna aprilie. Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la ecografie, după ce și-a anunțat sarcina în direct la televizor.

„DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a fost mesajul transmis de Veronica Stegaru.

 

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.