De ce s-au dedsprățit Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor, iar acum artista a transmis un mesaj subtil.

S-au căsătorit, iar apoi au divorțat cu scandal. Motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost faptul că artistul a călcat strâmb. După ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut, în toamna anului trecut, marele anunț al împăcării.

Câteva luni bune, relația celor doi a fost numai lapte și miere. Se afișau din nou împreună și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că… s-a rupt din nou lanțul de iubire și au ajuns să se despartă definitiv.

Întrebată de fani de ce relațiile nu mai funcționează în zilele noastre, Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj subtil, ce-i drept, despre motivele care au dus la despărțirea de fostul ei soț.

”S-a pierdut respectul față de familia tradițională, pentru că această nouă lume virtuală în care trăim ne manipulează simțurile atât de tare încât nimic nu ne mulțumește. Trăim cu ideea că mereu se poate mai bine și sfârșim dezamăgiți! Cei care reușesc să se detașeze au cât de cât o viață normală și frumoasă”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Culiță Sterp s-a simțit trădat
Culiță Sterp a trecut peste despărțire, însă… a fost marcat din cauza trădării care a venit din partea celui mai bun prieten al său.

”M-am simțit trădat de cel mai bun prieten al meu, când a fost faza cu fosta mea nevastă. Ăla este un capitol închis și știe toată lumea, dar asa de prieteni, am mai simțit trădări, dar lucruri minore.

Asta a fost cea mai mare trădare, mai ales că a venit din partea unui prieten foarte bun de-al meu”, a spus Culiță Sterp la Antena Stars.