Pandemia a afectat pe toată lumea, iar viața tuturor a fost dată peste cap de noile restricții care au fost aplicate. Una dintre măsurile care a încurcat viața multor persoane este faptul că școlile au fost din nou închise. Astfel, copii sunt nevoiți să rămână acasă, iar în cele mai multe cazuri părinții, din cauza serviciului, nu au cu cine să îi lase.

În această categorie se înscriu și Anca Serea și Adi Sînă, care au o familie numeroasă. Cei doi sunt părinții a șase copii. Însă în cazul acestora lucrurile pare să se așeze bine. Cei mari, David, în vârstă de 18 ani, şi Sarah, în vârstă de 12 ani, sunt deja obișnuiți cu școala online și știu singuri ce trebuie să facă, fără sa aibă nevoie de supraveghere.

„Sunt foarte conştiincioşi şi nu trebuie să stau după ei. Ştiu foarte bine ce au de făcut şi sunt sigur că se vor descurca foarte bine şi în condiţiile date”, a declarat Adi Sînă, potrivit impact.ro.

Adi Sînă se ocupă îndeaproape de educația micuților
Dacă David și Sarah învață de acasă, ceilalți doi micuți, Noah, în vârstă de 7 ani, şi Ava, în vârstă de 5 ani, sunt înscrişi la o grădiniţă particulară, ce funcţionează pe teritoriul judeţului Ilfov, și care nu s-a închis o dată cu noile decizii ce se aplică pe teritoriul Capitalei.

„Nu ne sculăm nici măcar devreme ca să ajungem la timp la grădiniţă, fiindcă totul începe în jurul orei 9 dimineaţa”, a mai spus Adi Sînă.

Mai mult, acesta a declarat că se implicat în educația celor mici și reușește să țină pasul cu lecțiile acestora, iar de fiecare dată când au nevoie de o explicație suplimentară nu ezită să îi ajute.