Pentru că după muncă vine și răsplată, în ediția de miercurii a emisiunii de la ProTV, Ferma Orașeni vs. Săteni, concurenții vor primi un joc. Este vorba de Adevăr și Provocare.

Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut s…ex, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect.

„Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de or..gasm fizic există un org…asm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor, scrie protv.

Augustin Viziru a fost al doilea concurent care s-a alăturat show-ului Ferma, după Andreea Antonescu. Dacă în cazul cântăreței fermierii au fost reticenți, actorul a fost primit cu respect și căldură.

Mai mult, Augustin reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: ”Pauzele lungi și dese…cheia marilor succese”.

Dacă sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb, cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți. Și de parcă nu erau suficient de obosiți și înfometați, seara le-a adus un cadou la care nici nu visau: fiecare fiecare a primit câte 2 șobolani de care trebuie să aibă grijă! În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei!