Unul dintre cei mai simpatici jurați de la Antena 1 pare să fie extrem de încântat de faptul că frumoasa prezentatoare de la ”Chefi la cuțite” o să devină mămică. Chef Cătălin Scărlătescu își asumă rolul de ”tată” pentru fetița Ginei Pistol și a lui Smiley.

Vestea că Gina Pistol și Smiley urmează să devină părinți a surprins pe toată lumea. Cătălin Scărlătescu, colegul de platou al frumoasei prezentatoare de la ”Chefi la cuține”, se numără printre persoanele care se bucură cel mai mult.

Celebrul bucătar de la Antena 1 pare să își însușească rolul de ”tată” pentru copilul celor doi. Juratul de la ”Chefi la cuțite” ne-a dezvăluit amănunte picante despre modul în care vrea să își impresioneze colega de platou în momentul când se vor relua filmările pentru noul sezon al show-ului culinar.

“O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși”
”După data de 3 noiembrie pot să vă spun mai multe. Atunci începem filmările. Deocamdată, nu m-am întâlnit cu ea, dar mă pregătesc temeinic. Trebuie să iau de mâncare, să iau pampersi și tot ce îi mai trebuie. O să fiu cel mai atent coleg. O să mă pregătesc special ca să gătesc pentru bebeluși. Reîncep bucătăria, îmi dau restart. O să gătesc biscuiți cu mere. O să mă specializez în mâncăruri pentru bebeluși”, a declarat Cătălin Scărlatescu pentru cancan.ro.