La scurt timp după despărțirea de Lidia Buble, „matinalul” de la Antenă și-a refăcut viața sentimentală. Cu toate că au puține ”meciuri” în picioare, proaspăt îndrăgostiții au deschis sezonul „în deplasare”. Alături de noua iubită, viața lui Răzvan Simion pare să nu fie însă doar lapte și miere.

Potrivit cancan.ro, weekendul trecut, „matinalul” de la Antena 1 și-a răsfățat iubita cu o ieșire la munte. Colegul lui Dani Oțil și-a dus noua cucerire într-o pensiune din Vălenii de Munte. Doar că socoteala de acasă nu s-ar fi potrivit cu cea din târg. Chiar dacă Răzvan Simion pare că se dă peste cap să o răsfețe pe sexoasa șatenă în brațele căreia și-a găsit liniștea după despărțirea de Lidia Buble. Noua cucerire pare să fie o ”partidă” extrem de pretențioasă. După cum afirmă sursele cancan.ro, noul cuplu ar fi avut parte de mai multe momente tensionate în pensiunea din Vălenii de Munte.

”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi pentru CANCAN.ro.