La început a fost doar o presupunere dată de o oarecare apropiere a celor doi la Ferma. Orășeni vs Săteni. A urmat celebrul sărut, când nu a mai fost doar o glumă, apoi întâlniri, iar totul a devenit cât se poate de adevărat: cei doi sunt într-o relația. Viviana avea să facă dezvăluiri despre George Burcea, bărbatul care la începutul anului s-a despărțit de Andreea Bălan.

Viviana Sposub a recunoscut faptul că George Burcea i-a devenit, între timp, și coleg de apartament! Între altele, tânăra a povestit cum a fost cucerită de George, dar și ce a atras-o la bărbatul pe care Anna Lesko l-ar lua acasă. “Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Și uite cum viața, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul”, și-a început Viviana povestea legată de noua iubire a ei, George Burcea.

Apoi glumește, în privința relației pe care o are cu George! ”S-a confirmat acest lucru? Unde? Când? Nu am fost pe fază! George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament. Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”, a spus Viviana.

Tânăra de la Ferma a explicat apoi cu ce a cucerit-o George. ”Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția… Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate. Eu sunt o persoană mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, îmi place să râd foarte mult. Așa că îmi plac mult oamenii care aduc veselia în viața mea. Dacă se întâmplă să fie și bărbat, atunci e și mai bine!”, a dezvăluit Viviana.


Tot ea spune că, în curând, va merge la Botoșani cu George, la părinții acetuia. ”În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a spus Viviana.

Viviana mai spus, în interviul pe care l-a oferit pebtru click.ro, cum se simte acum, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că mă simt bine și că acest virus nu a reușit decât să îmi fure gustul și mirosul și să mă țină două săptămâni în casă. Astfel că încerc să privesc partea bună a situației și să mă bucur de câteva zile de liniște și relaxare, lucruri care mi-au lipsit atât de mult în Fermă. Cea mai afectată de această veste a fost mama. Însă faptul că virusul a fost și încă este blând cu mine a mai liniștit puțin spiritele. Norocul meu este că înainte de a afla rezultatul nu avusesem contact cu prea multe persoane, cele câteva interacțiuni desfășurându-se ținând cont de măsurile de siguranță. Astfel că îngrijorarea apropiaților mei a fost legată doar de starea mea de sănătate”, a încheiat Viviana.