Cătălin Moroșanu a povestit, la Vorbește lumea, emisiune prezentată pe Pro TV de Adela Popescu și Cove, cum au decurs filmările la 6ASE, serialul în care vestitul luptător trebuie să-și salveze fetița, răpită. Moro a dezvăluit, amuzat, cum abia a reușit, cu greu, să plângă într-o scenă emoționantă din film. 

Cătălin Moroșanu le-a făcut pe toate, mai puțin să cânte. Acolo chiar nu se pricepe, chiar el recunoaște. Altfel, este un luptător din Afganistan care va trebui să plătească însă și după război. Așa e filmul.

”Face parte dintr-o organizație secretă care a luptat în Afganistan. Peripeții pe acolo… Fetița lui e răpită iar el se duce să o salveze”, dezvăluie regizorul. Apoi, intervine Cătălin Moroșanu. ”A fost o provocare pentru mine.

A fost frumos. Cum am ajuns să joc și în filme? A venit pandemia, nu mai aveam gale și mi-a zis Vald, hai să facem, cum se leagă…

Și așa am devenit și actor! m făcut de toate. Singurul lucru pe care nu l-am făcut a fost să cânt. Să vă spun, e mai greu să fii actor decât să lupți în ring”, a povestit Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, răpus în platoul de filmare: ”Nu puteam să plâng!”

Luptătorul și-a amintit de două momente amuzante de la filmări, când trebuia să verse lacrimi, dar nu reușea.

”A fost scena în care trebuia să plâng și nu puteam. Mă chinuiam eu acolo, dar nu reușeam. Îmi murise soția în film și trebuia să plâng.

Aaa, și a mai fost și atunci când trebuia să-mi caut fiica răpită”, a povestit Moroșanu în platoul Vorbește lumea.

Cătălin Moroșanu explica, înainte de 15 iunie, când au început filmările, cum decurgeau lucrurile și ce a făcut pentru a se achita cel puțin onorabil.

”Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu e ok. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală.

Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo de un 5, să fie suficient.

O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi.

Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, declara Cătălin Moroșanu scrie cancan.ro