Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultoasă. Cei doi se iubesc într-un mod special, după cum chiar ei au susținut. Acum se ceartă, imediat se împacă, și tot așa. De data aceasta, cei doi soți au avut un conflict din cauza trecutului. Florin s-a enervat tare după ce Brigitte a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Ilie Năstase, și de sentimentele puternice care i-au legat.

Ceartă în familia Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din cauza trecutului. Afaceristul s-a enervat după ce soția lui a vorbit despre căsnicia cu marele tenisman, Ilie Năstase, și despre sentimentele pe care ea le-a avut pentru el. Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au fost căsătoriți timp de 10 ani, iar bruneta vorbește fără resentimente despre tot ce a fost între ei.

„Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fașa lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, a spus Brigitte.

Chiar dacă nu s-a putut abține și a întărâtat-o, când a văzut-o că plânge, Florin și-a schimbat atitudinea și a făcut tot posibilul să își împace soția. El a spus că vrea să lase trecutul în urmă și să privească doar spre viitor. Afaceristul a recunoscut că îl frustrează faptul că Brigitte vorbește uneori despre fostul ei soț.


Ca să încheie acest conflict, Pastramă i-a cerut scuze soției sale, pe care a sărutat-o și a luat-o în brațe, promițându-i că nu se va mai lega de acest aspect.