Este una dintre cele mai apreciate știriste de la noi și a fost mereu o persoană sinceră și transparentă, care nu a avut nicio problemă să-și expună viața în fața publicului, exact așa cum este. La un moment dat, Andreea Esca, căci despre ea este vorba, a vorbit deschis despre începutul vieții sale am…oroase.

Andreea Esca a vorbit, fără perdea despre viața ei se.xuală. Știrista de la Pro TV a mărturisit că a iubit extrem de mult un tânăr, în perioada liceului, care i-a spus că nu poate să fie cu ea, dacă nu face s…ex cu el. Cu toate acestea, vedeta a punctat faptul că este strâns legată și de cel de-al doilea iubit pe care l-a avut în liceu.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârşit alături de cel care a fost primul bărbat din viaţa lor şi care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…) Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă c..ulc cu el”, își amintește vedeta.

Bărbatul cu care și-a pierdut virginitatea este iubitul ei din liceu
Astfel, fără inhibiții, Andreea Esca a povestit că iubitul ei din liceu, cel care a iubit-o în secret și care i-a dovedit că merită dragostea ei, a devenit, astfel, primul bărbat din viața ei.

”… cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul se…xual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie «primul» mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, a povestit Andreea Esca.