De-a lungul timpului, despre Ștefan Bănică s-a spus în repetate rânduri că ar fi fost violent cu partenerele sale de viață, însă informația nu a fost niciodată confirmată. Mai mult, se pare că nici Andreea Marin nu a avut o soartă prea ușoară în timpul mariajului cu artistul, care o mai lovea, atunci când îndrăznea să-i răspundă.

Ștefan Bănică și Sabin Ivanof au fost prieteni foarte buni. La un moment dat, soțul Simonei Pătruleasa a vorbit despre mariajul dintre artist și Andreea Marin, scoțând detalii șocante la iveală.

Se pare că atunci când Andreea Marin avea tupeul să-i răspundă lui Ștefan Bănică, acesta o lo…vea. Mai mult, Sabin Ivanof a declarat că, în timp ce el și Simona Pătruleasa se aflau într-o vacanță la Madrid alături de cei doi, au văzut-o pe Andreea Marin într-o ipostază șocantă din cauza vio..lențelor la care o supunea soțul său.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, declara Sabin Ivanof.


La fel de sincer și hotărât, soțul Simonei Pătruleasa a mai declarat că toți prietenii din anturajul lui Ștefan Bănică știau de violențele la care este supusă Andreea Marin.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este.

El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund” a spus Sabin Ivanof, la un moment dat.