Invitată în platoul WOWbiz.ro alături de iubitul ei, Andrei, care tocmai a cerut-o în căsătorie, Emily Burghelea a povestit că mama ei a fost infectată cu coronavirus. Femeia a ajuns în stare destul de gravă și a avut nevoie să fie internată pe secția de Anestezi și Terapie Intensivă, acolo unde locurile sunt limitate, după ce cazurile de COVID-19 din România au devenit din ce în ce mai numeroase.

„Am trecut prin multe chestii cu coronavirus și în special ea, ea ar trebui să fie conștientă legat de tema asta”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea care este destul de discret și s-a ascuns sub o pălărit, o mască de protecție și o preche de ochelari de soare.

„Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznit pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut. A avut coronoavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să îți revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a declarat Emily Burghelea în direct.

Din fericire, acum mama fostei asistente de televiziune se simte mult mai bine, după cum a spus chiar blondina. Ba chiar a urmărit în direct momentul emoționant în care fiica ei a fost cerută în căsătorie, în direct, la Teo Show.

Cererea în căsătorie a lui Emily Burghelea, amânată de trei ori

Andrei, logodnicul lui Emily Burghelea, plănuia de mult timp să o ceară de soție pe blondină. El a povestit că pandemia de coronavirus i-a stricat planurile pentru cererea în căsătorie. Și-ar fi dorit să îi pună marea întrebare iubitei lui într-o vacanță în străinătate, dar, din păcate nu a fost posibil.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viera să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe

Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a dezvăluit iubitul lui Emily Burghelea. scrie wowbiz.ro