Brigitte Pastramă trăiește în lux și opulență! Vedeta se răsfață cu cea mai scumpă cafea din lume, iar prețul băuturii făcută din fecale de pisică este exorbitant.

  • Brigitte Pastramă a cumpărat cafeaua din Bali
  • Vedeta i-a pregătit cafeaua soțului ei

Brigitte Pastramă este adepta luxului, iar viața pe care o trăiește pare desprinsă din povești. Diva nu se uită la bani când vine vorba de răsfățul ei, dar și al familiei, iar sumele pe care le cheltuie pentru propriile plăceri ating cote greu de imaginat.

Brigitte Și Florin au încercat cea mai scumpă cafea din lume

În călătoria de vis din Bali, locație exotică unde a petrecut revelionul alături de soțul ei, Brigitte nu doar că s-a bucurat de plajele aurii și soarele arzător, dar a și făcut mai multe achiziții exorbitante.

Printre acestea, se enumeră și o cafea specială, care este considerată cea mai scumpă din lume. Bineînțeles, nimic nu este prea costisitor pentru vedetă, care a scos din buzunar aproximativ 1.000 de euro pentru 10 pliculețe.


Elementul surpriză din băutura extrem de scumpă îl constituie modul în care a fost obținută cafeaua și anume din fecalele de pisică.

Astfel, este o băutură rară și se realizează cu ajutorul Zibetei, un mamifer asiatic care seamănă cu o pisică și care se hrănește cu fructele de cafea. Ulterior acestea sunt eliminate intact de animal sub formă de boabe.

Excrementele sunt spălate atent și uscate la soare 3 săptămâni. Așa uscate, sunt prăjite și primesc o aromă specială fără niciun pic de amar.

Cafeaua nu se pune în espressor, nu se fierbe la ibric. Se pune în ceașcă și se face o infuzie cu apa care a fost lăsată un minut să stea după fierbere.

Ba mai mult. aceasta nu are nevoie nici de lapte și nici de zahăr, ci se bea ca atare.

Astfel, soții Pastramă au încercat pentru prima dată această cafea, însă impresiile nu au fost pe măsura prețului scandalos. Deși Florin nu a comentat prea mult în privința gustului, ci doar s-a bucurat de ceașca lui, Brigitte a mărturisit că este identic cu cel de lapte.