Șoc, șoc, șoc! Vulpița a dat cărțile pe față și le-a spus fanilor ce se va întâmpla cu bebelușul pe care-l poartă în pântece, după ce mama lui Viorel i-a spus că facă avort. Iată ce decizie a luat Veronica!

În urmă cu ceva timp, Veronica și Viorel au anunțat extrem de încântați la „Acces Direct” că urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cel care le-a dat marea veste telespectatorilor a fost soțul Veronicăi, dezvăluind totodată și ce nume va purta nou-născutul ce urmează să vină pe lume. Pentru că nici lor nu le-a venit să creadă, bărbatul a susținut atunci că au făcut nu unul, ci 10 teste pentru a vedea dacă într-adevăr tânăra din Blăgești a rămas însărcinată.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit”, spunea Viorel în urmă cu ceva timp pentru „Acces Direct”.

Cât despre numele pe care-l va purta bebelușul, Viorel a transmis că dacă va fi băiat îl va chema Radu, iar dacă va fi fetiță va purta două nume, Doinția și Mirela.


„Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră”, continua atunci Viorel.

Soacra ar fi îndemnat-o pe Vulpița să facă avort, după ce o vecină i-ar fi spus că nu Viorel ar fi tatăl bebelușului
Se pare că nu la fel de încântată s-a arătat și doamna Ilinca. În timpul emisiunii, Veronica a susținut că după ce o vecină i-ar fi spus soacrei sale că bebelușul nu ar fi de fapt al soțului ei, mama lui Viorel ar fi îndemnat-o să facă avort.

„Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, izbucnind în plâns, în direct.

Veronica le-a transmis fanilor că va face ce este mai bine
În urmă cu câteva ore, Veronica le-a dat o veste mare fanilor. Aceasta a decis să nu-și mai țină admiratorii pe jar și a încercat să-i linișească printr-un mesaj de pe rețelele de socializare.

„Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase, dragii mei. ❤️ Promit că o să fac ce este mai bine”, a scris Vulpița pe Instagram.