Pepe a anunțat la începutul acestei luni că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă, după o relație de câțiva ani. Cei doi au împreună două fetițe, Maria și Rosa de care artistul este absolut topit. Acesta a precizat că se va ocupa de creșterea și edcuarea celor două micuțe, chiar dacă se va separa de mama lor. Cu toate astea, de când Raluca s-a mutat, vedeta suferă după fetițele lui.

Despărțirea de soția sa îi obligă să stea departe de fetițele sale. Pepe, mai trist ca niciodată

Pepe și-a șocat fanii și apropiații după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, mama celor două fetițe, Rosa și Maria. Artistul a făcut mai multe dezvăluiri emoționante în emisiunea sa pe care o prezintă în mediul online. Artistul, pe numele din buletin Ionuț Pascu a mărturisit că le-a cumpărat celor fetițe ale sale telefoane, pentru a lua legătura cu ele, acum că Raluca a părăsit căminul conjugal împreună cu acestea. Alături de Andrei Duban, Pepe a precizat că fetele îl sună foarte des, în special video.

Artistul petrece mult timp cu fetițele sale

Fiind în direct în emisiunea, una dintre fetițe l-a sunat și artistul i-a spus că nu poate să vorbească. Ca un tată model, înainte de a închide, Pepe a îndemnat-o să se spele și să se pregătească pentru somn. „Le-am cumpărat telefoane și acum mă sună încontinuu cu video. Dacă mă sună ele, nu am cum să nu răspund. Las totul și vorbesc cu ele. Și azi m-au sunat de câteva ori”, a mărturisit Pepe. Cu toate că Pepe nu mai locuiește în aceeași casă cu fetițele sale, artistul se întâlnește foarte des cu acestea. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un video în care le arată fanilor cum se joacă împreună.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în urmă cu opt ani, după ce și-au ținut relația ascunsă mult timp. Cei doi au fost cununați de Cătălin și Andra Măruță, care au fost surprinși de decizia luată de finii lor.