Adriana Bahmuțeanu, care acum este psiholog și consilier dezvoltare personală, vorbește despre divorțul momentului dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Vestea că Pepe și Raluca divoțează după 8 ani de căsnicie a luat pe toată lumea prin surprindere. Păreau un cuplu bine consolidat și fericit. Totuși, se pare că relația lor ar fi fost pe butuci și nu și-au mai putut salva căsnicia.

Adriana Bahmuțeanu intervine în divorțul momentului și vorbește despre moivele care au fi putut duce la despărțire. Fosta soție a lui Silviu Prigoană, care a trecut la rândul ei prin mai multe divorțuri, susține că unul dintre motive ar putea fi atacurile dure la care a fost suspusă de-a lungul timpului.

‘Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.


Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut’, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu vorbește despre viața alături de un artist, despre momentele în care a fost nevoită se se descurce singură, dat fiind că el era implicat în mai multe proiecte.

‘Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot. Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații„, a mai spus Adriana.

Totodată, Adriana Bahmuțeanu este de părare că Pepe s-ar fi implicat mult prea repede într-o nouă relație, la scurt timp după divorțul de Oana Zăvoranu.

„Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie. Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.

Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese… O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea. Până la urmă, asta ține de intimitatea lor și e bine că n-au vorbit public despre asta’, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu pentru sursa citată.