Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie, a fost identificată de oamenii legii și condusă la audieri. Ea a lovit-o pe Joia după ce aceasta din urmă i-ar fi reproșat că a blocat intrarea într-un supermarket. Incidentul a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie 2020.

Condusă la audieri

Cea care a lovit-o pe vedeta tv de la Visuri la cheie, a fost identificată de polițiști și condusă la audieri. Întrebată de către reporteri, care este motivul pentru care a recurs la violență, femeia a răspuns că designerul i-a rupt ștergătorul de la mașină și a înjurat-o.

Precizăm faptul că sâmbătă, Cristina Joia care apare în emisiunea Visuri la cheie, în postura de designer, a fost lovită de o femeie. Incidentul s-a petrecut în incinta unui magazin din Capitală.

În urma loviturii, ea a suferit o fractură de piramidă nazală și mai multe tăieturi.


„La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17:00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a declarat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care femeia în cauză riscă până la zece ani de închisoare.