De când s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu trăiește la cote maxime și se bucură de tot ceea ce o înconjoară. Blondina a plecat în Dubai, acolo unde s-a întâlnit cu o veche prietenă: Ramona Gabor.

Bianca Drăgușanu trăiește pe lux și opulență și nu are nicio reținere să se afișeze ca o burlăciță veritabilă. Aflată în Dubai, blondina se bucură de tot ceea ce trăiește și pare că despărțirea de Alex Bodi nu-i provoacă deloc suferință, ci din contră!

Și cum Ramona Gabor duce și ea o viață de prințesă în Dubai, cele două s-au întâlnit și și-au amintit de vremurile bune de demult, în care erau prietene apropiate. Ei bine, dar toată lumea știe că Ramona Gabor, Bianca Drăgușanu, dar și Daniela Crudu, au fost asistente la Capatos. Mai mult, la un moment dat, despre cele trei s-a spus că s-au certat, însă adevărul este altul.

După ce Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu ea și Ramona Gabor, făcută în Dubai, Cruduța a reacționat și le-a dat like celor două, pesemne că nu există nicio problemă între ele.


Bianca Drăgușanu, „tradusă” aproape un an de Alex Bodi, cu Daria Radionova
Se pare că, Alex Bodi și Daria au o relația încă din luna februarie. Milionarul a convins-o pe amanta sa să-i rămână alături, cu promisiunea că într-o zi cei doi vor forma un cuplu oficial, iar relația cu Bianca Drăgușanu este doar de „ochii lumii”.

Deși se afișa mereu cu Bianca, Alex Bodi a reușit să ducă în paralel și relația cu Daria. Iar acum, după despărțirea de blondină, afaceristul pare că a decis să nu se mai ascundă. Alex Bodi s-a afișat public cu Daria și a recunoscut relația.

„Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea.”, a declarat Alex Bodi.