Viața de familie a Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Jr. a fost întotdeauna una discretă. Cei doi nu au oferit prea multe detalii despre cum se desfășoară povestea lor de dragoste. Și, deci, n-au apărut niciodată zvonuri nici despre faptul că ar avea probleme, sau n-ar mai vrea să trăiască unul lângă celălalt. Acum însă există un detaliu care poate duce în zona aceasta. Lavinia Pîrva a fost suprinsă fără verighetă pe deget.

Ștefan Bănică a fost întotdeauna un bărbat care s-a ferit să ofere prea multe detalii despre viața lui personală. Și, cumva firesc, așa este și soția sa, Lavinia. De aici si surpriza pe care am avut-o în momentul în care am văzut fotografiile realizate de paparazzi Ciao.ro. În imagini se poate observa faptul că Lavinia a ieșit la plimbare cu băiețelul ei. Grijulie din fire, soția lui Ștefan Bănică nu l-a scăpat deloc din ochi pe cel mic. La fel cum și paparazzi Ciao.ro au făcut. Și uite așa, am putut observa faptul că de pe degetul Laviniei Pîrva a dispărut verigheta. Poate bijuteria nu mergea cu outfit-ul pe care vedeta l-a îmbrăcat în ziua respectivă, spunem noi. Asta pentru că bruneta a optat pentru o ținută albă, lejeră la care nu se potrivea niciun accesoriu. Poate, cine știe, a uitat să o pună înapoi pe deget… Ne vine greu să credem că ar fi vorba despre o ruptură între Lavinia și Ștefan Bănică Jr., asta pentru că n-au existat niciun fel de zvonuri pe acest subiect.

Lavinia Pîrva s-a schimbat complet după ce a devenit mămică
Soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat complet după ce l-a adus pe lume pe băiețelul lor, Alexandru. Bruneta și-a pus în minte să topească cele 30 de kg acumulate pe parcursul sarcinii și a reușit. Evident, procesul de slăbire nu a fost unul deloc ușor. Dietă echilibrată, stil de viață sănătos și foarte mult sport, dar toate acestea au făcut-o să arate ca la 20 de ani.