Dana Deac este o femeie puternică și o adevărată luptătoare. Jurnalista și prezentatoarea TV a învins cancerul nu o dată, ci de cinci ori. A trecut prin ani grei, dar nu s-a lăsat bătută și a reușit să iasă la lumină. Deși acum este bine, cariera îi pune viața în pericol pentru că ar putea oricând să pățească ceva iremediabil. Vedeta a relatat pe Facebook cum a decurs ultima vizită la medic și ce i-a spus acesta.

Jurnalista Dana Deac, pusă să aleagă pentru viața ei

Jurnalista și prezentatoarea TV Dana Deac, care a moderat emisiunea Cafeaua cu sare – un matinal celebru de la TVR1, are de ales pentru binele vieții ei. Femeia care a scăpat de cancer, de cinci ori, este nevoită să aleagă să fie liniștită și mai puțin implicată în carieră, pentru a avea o viață lungă. Cel puțin asta i-a spus medicul.

“Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: «Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa ca alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp. Dvs. alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani»”, a scris jurnalista pe pagina ei de Facebook.

Dana Deac a renunțat la televiziune în urmă cu 10 ani când a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Jurnalista și prezentatoarea TV a învins cancerul de 5 ori.


 

În tot acest timp a lipsit de pe micile ecrane, dar a revenit în forță tot la TVR1 unde este gazda emisiunii Bine faci, bine găsești, care are ca personaje centrale pe Regina Maria, pe Prințul Charles și pe Custodele Coroanei Margareta a României.

“Eu am pornit o căutare a celor care fac bine şi mă încăpăţânez să îi arăt la televizor. Iar acest demers l-am început cu exemple din familiile regale”, a declarat Dana Deac.