Ilie Năstase a fost căsătorit de 5 ori până acum , însă mariajul cu Brigitte, nevasta cu numărul 4, a fost cel mai mediatizat. De altfel, fostul mare tenismen, deși a fost mereu în atenția presei pentru excentricitățile sale, în cei 5 ani cât a fost căsătorit cu Brigitte a avut poate cele mai multe apariții în presă, fiind preferatul paparazzilor.

Deși nu a ținut cont de trecutul tumultos al lui Brigitte (apăruse în Playboy, fusese în închisoare) atunci când a luat-o de nevastă, Ilie Năstase avea să regrete se pare peste ani această decizie.

Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ilie Năstase pare că ar vrea să șteargă cu buretele căsnicia cu Brigitte și spune că abia acum și-a regăsit liniștea alături de actuala sa soție, Ioana. Întrebat dacă mariajul cu Brigitte i-a stricat imaginea, Ilie Năstase spune că el crede că fosta sa soție și-a dorit multă publicitate, lucru dovedit și de certurile sale publice, chiar la tv, cu actualul partener de viață.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase.


Fostul mare sportiv nu s-a oprit aici cu dezvălurile despre Brigitte, fosta sa soție. Asta după ce, Denise Rifai a adus în discuție declarații controversate făcute de Brigitte după despărțirea de Ilie Năstase. Mai exact, actuala doamnă Pastramă a acuzat-o pe Amalia Năstase, soția cu numărul 3 a lui Ilie Năstase cu care el are și două fetițe, că i-ar fi pus fostului tenismen, condiții atunci când s-a căsătorit cu ea.

”Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte la un moment dat. În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Ilie Năstase a infirmat acest lucru.

”Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea unde Brigitte își arată viața). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil (n.red. cu Ioana, actuala soție) dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase.