În ultima perioadă, de numele Laviniei Pîrva s-au legat numeroase controverse, după ce soția lui Ștefan Bănică s-a afișat în public fără verighetă. Ei bine, iată că bruneta are un motiv întemeiat pentru a face acest lucru, mai ales că pandemia i-a cam spulberat speranțele că se va întoarce curând pe scenă.

Pentru că pandemia de coronavirus o ține departe de scenă, Lavinia Pîrva a decis că este cazul să facă și ea ceva pentru a aduce bani în casă. Potrivit informațiilor oferite de click.ro, soția lui Ștefan Bănică și-a deschis un magazin de haine la care muncește din greu.

Enervată la culme de speculațiile legate de divorțul dintre ea și Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva a explicat lipsa verighetei de pe degetul său, pe Instagram. Bruneta a spus că „se lipește covid-ul de ea” și, mai în glumă, mai în serios, specialiștii îi dau dreptate. Mai exact, în această perioadă, medicii ne recomandă să nu purtăm inele, brățări, lanțuri sau orice alte bijuterii, pentru că acestea îngreunează dezinfectarea corectă a zonelor pe care sunt purtate.

Lavinia Pîrva, mesaj acid pe Instagram
După ce s-a spus că ea și Ștefan Bănică divorțează, din cauza faptului că Lavinia Pîrva a fost văzută în public fără verighetă, bruneta a postat un mesaj acid pe contul său de Instagram, prin intermediul căruia explică situația.


„Cum să ghicesti asa in stele divortul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipseste de pe deget? Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?? Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorta, vă sun eu pe fix! ??? Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!” a scris soția lui Ștefan Bănică.