Nicolae Botgros a fost internat de urgență la spital, în urmă cu o lună, după ce a fost depista pozitiv Covid-19. Artistul a avut nevoie de atenta supraveghere a medicilor. O bună perioadă acesta a fost internat pe secția de terapie intensivă. Din fericire, starea de sănătate a lui Nicolae Botgros s-a îmbunătățit, iar acum artistul vorbește despre această experiență.

Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros se îmbunătățește de la o zi la alta. Tratamentul administrat de medici, pe toată perioada în care a stat internat, a dat roade.

Deși a fost una dintre cele mai dificile experiențe prin care a trecut, artistul a demonstrat că este un om puternic, un luptător.

Și mai presus de orice, și-a dat seama că Dumnezeu îl iubește.

„Am urlat ca un câine săptămânile astea! Știi cum e să urli ca un câine? În singurătate și izolare totală? Nu mi-am văzut familia, copiii, de o lună… mi-era tare dor de oameni.

De oameni îmbrăcați altfel decât medicii. Dar am înțeles că Dumnezeu mă iubește! Aveți grijă de voi!…”, i-a mărturisit Nicolae Botgros jurnalistei Rodica Ciorănică, potrivit antenastars.ro.

Nicolae Botgros, confirmat pozitiv cu SARS-COV2 în urmă cu o lună

Vestea că maestrul Nicolae Botgros a fost depistat pozitiv cu infecția SARS-CoV2,  a fost dată de fiul acestuia, Corneliu Botgros.

La momentul acela, băiatul artistului susținea că mai mulți membri ai Orchestrei Naționale de Muzică Populară

„Lăutarii ” au fost depistați pozitiv. Inițial starea de sănătate a lui Nicolae Botgros a fost stabilă, deși existau câteva complicații.

„Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot  la spital este, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii.

Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei”, a declarat Corneliu Botgros, conform sursei citată anterior. scrie cancan.ro