Vestea că Brigitte și Florin Pastramă nu mai formează un cuplu a șocat pe multă lume. Bruneta a mărturisit că nu mai poate accepta violențele și comportamentul agr..esiv al soțului ei, iar pentru siguranța ei, dar și a copiilor a luat această decizie.

Brigitte face noi dezvăluiri despre problemele din căsnicia cu Pastramă. Vedeta spune că s-a săturat să îndure vi..olențe fizice și verbale și, pentru moment, este mai bine să facă o pauză. Mai mult decât atât, Brigitte scoate la iveală și problemele pe care le-a avut cu familia soțului ei. I-au cerut bani și au am..enințat-o pe ea, dar și pe mama ei. Și, totodată, l-au făcut pe Florin să devină un alt om, mai rău, mai vi…olent. Acestea sunt lucrurile peste care bruneta nu poate să treacă.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.

Brigitte: „Mama mea a fost ame…nințată de familia lui Florin”
„Familia lui a venit la mine în casă, să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie, și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost am…enințată. Și eu am fost am..enințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața, să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere.” , a spus Brigitte la Antena Stars.


Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmă cu un an
Relația dintre Brigitte și Pastramă a fost întotdeuna criticată și contestată, dar în ciuda acestor aspecte au crezut în dragostea lor. Doar că, la un moment dat, în mariajul lor au apărut problemele. Injurii urmate de bă…tăile încasate de Brigitte și acum o despărțire. N-am putea spune dacă această despărțire va duce la divorț, sau e doar o metodă prin care bruneta vrea să-i transmită un mesaj lui Florin. Cert e că Brigitte pare hotărâtă să stea departe de Pastramă, cel puțin o perioadă.