Aflat în arest pentru 24 de ore, Alex Bodi a cam uitat de viața de lux și s-a conformat noii realități în care l-a adus viața. Afaceristul musculos din Mediaș nu a beneficiat de mese copioase și gustoase, așa cum este obișnuit, ci s-a „bucurat” de un prânz sărăcăcios, nicidecum pe măsura așteptărilor sale.

Alex Bodi a petrecut o noapte în arest, la IPJ Dolj, așa că a dat uitării viața bună, de acasă. Afaceristul era obișnuit cu luxul, opulența și nu de puține ori posta pe rețelele de socializare numeroase story-uri în care le arăta urmăritorilor săi ce servește la micul dejun, la prânz, dar și la cină.

Cu toate acestea, viața de lux a devenit o amintire pentru afaceristul din Mediaș, care a trebuit să se conformeze realității din arest. Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Alex Bodi a servit la masa de prânz ciorbă cu carne de porc și mâncare de cartofi cu jumări, asta în timp ce restul persoanelor arestate și cu probleme de sănătate care sunt la regim au primit ca meniu de prânz ciorbă de legume și orez cu pește.

Cum a ajuns Alex Bodi putred de bogat
Alex Bodi este cunoscut în lumea mondenă ca fiind un afacerist putred de bogat, care se afișează la volanul unor mașini de sute de mii de euro. Nimeni nu știe, însă, cum a debutat această avere în viața lui. Mai ales că, din afirmațiile ardeleanului, nu tot timpul a avut bani.