Alex Bodi a ajuns la Tribunalul Dolj, în cătușe și acum urmează să fie judecată propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind suspect într-un dosar de proxenetism. Ieri, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Tot ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost adus în că..tușe la tribunal, urmând ca magistrații să decidă dacă va rămâne în ar..est.

UPDATE ora 23.25. ULTIMA ORĂ. Alex Bodi a fost arestat preventiv, joi seară, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, asta după ce, inițial, în urmă cu doar câteva ore, fusese eliberat. I se aduc următoare acuzații: constituirea unui grup infracţional organizat, tr..afic de persoane şi şa..ntaj, conform purtătorului de cuvânt DIICOT, Mihaela Porime.

Acum, s-a aflat cine l-a denunțat pe omul de afaceri. Totul s-a întâmplat în luna septembrie, când una din fostele soții ale acestuia, Silvia Iulia Sălăgean, a decis să spună procurorilor totul despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat Alex Bodi.

Potrivit datelor din dosar Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț, scrie în exclusivitate newsonline.ro.

În referatul prin care cer arestarea preventivă procurorii DIICOT Craiova arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție iar fosta soție îi spunea lui Bodi că se simte afectată ps..ihic de presiunile pe care acesta le face, potrivit aceleași surse.

Sălăgean că în perioada 2014 – 2016 a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru. Potrivit declarațiilor date de fosta soție a lui Bodi, Adi Tîmplaru ar deține un restaurant în Frankfurt.

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că anul 2014 este și cel în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru.

În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost turnat la DIICOT și de către o româncă care s-a pr..ostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

Alex Bodi și Iulia s-au căsătorit în 2014, în decembrie, iar mariajul lor a durat până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Alex și Iulia au devenit părinții unei fetițe, Selena, care a împlinit 3 ani la începutul lui 2020.

Atunci când a cunoscut-o pe Bianca, Alex Bodi i-a spus Iuliei adevărul și a recunoscut că are o relație extraconjugală – Bianca fiind de părere că el s-a comportat ‘corect’ față de partenera de viață din acel moment – și s-a ajuns, inevitabil, la despărțire. Divorțul a fost declarat în luna noiembrie a anului 2018, iar judecătorii au decis ca ‘autoritatea părintească’ să fie exercitată, în comun, de foștii soți, ceea ce implica respectarea unor obligații stabilite foarte clar.